NKUL 2019

nkul+2019+facebook_u-høy.png

Vi er på NKUL 8.-10. mai, både med stand og med utstillerseminar!

Vi håper du kommer innom stand nr 17 og tar en prat med oss. Hør mer om de siste produktene våre, arbeidet vårt mot fagfornyelsen, og bli med i trekningen av en spennende konkurranse. Vi deler nemlig ut en MYSTERY BOX i samarbeid med Verkstedet.

Utstillerseminaret vårt går av stabelen fredag 10.mai kl 09:00, og heter Praktisk-estetiske fag i en digital skolehverdag.

Mer om seminaret:

Mat og helse gir rom for å jobbe tverrfaglig i tråd med den nye læreplanen, og rommer mange viktige emner innenfor samfunnsfag og livsmestring. Likevel bærer undervisningen ofte preg av tidspress og lite støtte i de eksisterende
læremidlene.

Den digitale ressursen Verkstedet består av undervisningsfilmer, gjørefilmer og komplette undervisningsopplegg, og gir læreren helt nye forutsetninger for å drive undervisning i faget. Verkstedet bidrar til spennende, informativ og engasjerende undervisning som fremmer hele klassen, og hjelper både elev og lærer med å tilegne seg praktisk kunnskap via prosessorientert veiledning. I tillegg er ressursen godt tilrettelagt for tverrfaglig arbeid, spesielt i forbindelse med samfunnsfagene.  

Kursholder Rannveig Førland jobber som universitetslektor ved OsloMet, og er lektor ved Solvang ungdomsskole i Asker. Hun har hovedfag i ernæring, helse og miljø, og er opptatt av å formidle matglede, livsmestring, og kunnskap om mat, ernæring og helse blant unge mennesker


Håper vi sees!