Fagbokforlaget på SETT

buttons-blå.jpg

SETT-dagene nærmer seg med stormskritt, og Fagbokforlaget ser frem til nok en inspirerende og innovativ konferanse i Lillestrøm 28 og 29 november 2018. SETT-dagene handler om å vise det fremste som skjer i skolen innen både digitale og andre verktøy for læring og utvikling, og vi er selvsagt på plass med en rekke spennende læremidler, gaveposer og andre overraskelser på stand A29.

I år har vi gleden av å kunne tilby minikurs i både Verkstedet og Kartleggeren, som er blant våre mest populære digitale produkter. Verkstedet er en digital læringsressurs i fagene musikk og kunst og håndverk, og våren 2019 utvides ressursen også til å inkludere mat og helse.

Kartleggeren er et markedsledende digitalt verktøy som hjelper deg å kartlegge elevenes ferdigheter i norsk, engelsk og matematikk fra 5. trinn og oppover, og dermed sikre at hver enkelt elev får utfordringer tilpasset sitt nivå.

Vi deler også ut premier til to heldige deltakere, og lodder ut en gitar (eller en ukulele om vinneren foretrekker det) etter endt kurs i Verkstedet, og en Chromebook etter Kartleggeren-kurset. Begge minikursene er gratis og varer i rundt 10 minutter.

Det eneste man trenger å gjøre for å delta er å møte opp hos oss på stand A29.

Vi ønsker alle deltakere på SETT-dagene velkommen til oss for en hyggelig prat!

Kurs i Verkstedet:
ONS 12:30 & TORS 13:45

Kurs i Kartleggeren:
ONS 13:45 & TORS 12:30


Les mer om SETT
Les mer om Verkstedet
Les mer om Kartleggeren