Verkstedet - kampanjepris 2019

Verkstedet er et heldigitalt læremiddel for de praktisk-estetiske fagene kunst og håndverk, musikk og mat og helse på ungdomstrinnet.

Her finner du:

  • undervisningsfilmer

  • praktiske gjørefilmer

  • bilder

  • tekster

  • oppgaver

  • tidslinjer

Her ser du litt av Kunst og håndverk kategoriene i   Verkstedet  .

Her ser du litt av Kunst og håndverk kategoriene i Verkstedet.

Alt er tilpasset læreplanen, slik at du kan drive spennende og kvalitetssikret undervisning.

Verkstedet gir elevene god støtte ved forberedelse til timer, prøver og prosjekter, og er på den måten svært egnet til omvendt undervisning.

Noen av Musikk kategoriene i   Verkstedet  .

Noen av Musikk kategoriene i Verkstedet.

De praktisk-estetiske fagene inneholder mye taus kunnskap og teknikker som ofte eksisterer bare i det tredimensjonale rom og dermed har vært vanskelig å formidle skriftlig. Verkstedet tar høyde for fagenes spesielle læremiddelbehov gjennom å bruke video og foto på en måte som gjør det enklere for eleven å være selvstendig i sin kunnskapssøken og utprøving, samtidig som det gir en digital understøtting av lærerens formidling.

En smakebit av Mat og helsetemaene i Verkstedet.

En smakebit av Mat og helsetemaene i Verkstedet.

Vi håper og tror at Verkstedet kan bidra til å fristille lærerens tid til oppfølging av spesifikke utfordringer i større grad, samtidig som elevene får et bedre grunnlag for å være mer selvstendig, både i timene og ved eget studium.  

 

Konkurranse!

Bestill Verkstedet innen 15. november 2019 og bli med i trekning av en klassisk gitar fra Gear4music som er flott for nybegynnere! Gitaren har myke strenger og et bredt, flatt gripebrett som gjør den enklere å spille. Nylonstrengene er også mykere mot fingrene enn metallstrenger, slik at du eller eleven kan øve på en komfortabel måte og fokusere på spillingen. Vinneren trekkes 18. november.

Foto: Jacek Dylag

Foto: Jacek Dylag

Kampanjepris ut 2019

Nå får du Verkstedet til kun kr 3 900,- inkl. mva per år for hele skolen, ved bestilling før utgangen av 2019. Ordinær pris er kr 39,- inkl. mva per elev, minstepris på 100 lisenser. Tilbudet gjelder første året, for nye brukere av ressursen.

Verkstedet fungerer for både datamaskin, nettbrett og mobil.

For å få tilgang til Verkstedet, eller dersom du har noen spørsmål, ta kontakt med oss på digitalt@fagbokforlaget.no


→ Les mer på fagbokforlaget.no  

→ Direkte til Verkstedet: verkstedet.portfolio.no