Vi søker flere markedskonsulenter

Kunne du tenke deg å jobbe med markedsføring av læremidler i landets raskest voksende forlag? Er du en driftig, kreativ og strukturert markedsfører med god kunnskap om digital markedsføring? Har du innsikt i skoleverket? Da må du lese videre, for du kan være nettopp den vi trenger til salgs- og markedsavdelingen i Fagbokforlaget.

Som markedskonsulent vil du jobbe med en eller flere porteføljer av bøker og digitale læremidler. Ditt ansvar er å sikre langsiktig høyt salg av porteføljene ved å bygge våre produkter som sterke merkevarer i de ulike markedssegmentene. Du benytter hele markedsmiksen for å nå våre målsetninger, men din digitale markedsføringskompetanse er viktig.

Du vil inngå som en del av salgs- og markedsavdelingen i Fagbokforlaget og du vil jobbe tett med forfattere, redaktører, produksjon, distribusjon og kundeservice.

 

Vi søker altså ikke en, men to, markedskonsulenter. Følgende stillinger er ledige:

Markedskonsulent pedagogikk

Som markedskonsulent på pedagogikk vil du ha ansvaret for en portefølje bøker rettet mot barnehage- og lærerutdanningen. 100% fast stilling. Arbeidssted: Bergen

Markedskonsulent undervisning

Som markedskonsulent på undervisning vil du ha ansvaret for en eller flere porteføljer bøker og digitale læremidler rettet mot grunnskole og Videregående skole.  100% stilling i 2 års engasjement. Arbeidssted: Bergen.

 

Vi vil gjerne ha en søknad fra deg som:

  • Kan forskjell på rektor, lektor, dekan og førsteamanuensis.

  • Vet hva markedsmiks, innholdsmarkedsføring, markedsplan, PR, PPC og SEO er (uten å google). Du bør ha en utdanning innenfor markedsføring og gjerne noen års erfaring. Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

  • Har du jobbet i skole eller mot høyere utdanning er det fantastisk. Men det viktigste er at du er en markedsfører med god digital kompetanse.

  • Er en relasjonsbygger. Eller, som vi stort sett sier: du liker å snakke med folk. Du vil møte forfattere, bokhandlere, lærere, rektorer, elever, studenter eller andre som kan tenke seg å benytte våre læremidler.

  • Liker å reise. Det er nemlig ikke slik at hele jobben kan gjøres fra kontorpulten. Kundene våre er over hele landet og forlaget har kontorer flere steder. Hvis du er glad i flyplasser, buss, tog og kan å jobbe mens du er på veien, er det en stor fordel.

  • Liker å gjennomføre lanseringer, kurs og andre faglige arrangementer for våre viktigste og potensielle kunder.

  • Har gode samarbeidsevner. Kontaktflaten er stor og evnen til å samarbeide med andre er viktig.

  • Kan jobbe selvstendig og strukturert. Du vil få all opplæring du trenger, en fadder og flinke kollegaer som passer på deg, men du må ha initiativ, stå-på-vilje og jobbe målrettet for drive prosjekter fremover på egenhånd.

  • Du skriver godt og tilpasser kommunikasjonsformen til ulike markedskanaler.

 Hvorfor skal du søke?

I Fagbokforlaget er det høyt under taket, full fart og mye å bryne seg på. Vi tilbyr en spennende markedsstilling med veldig varierte arbeidsoppgaver i landets raskest voksende forlag. Gode kollegaer vil du få, noen av dem er til og med morsomme av og til. Det aller viktigste: de er ambisiøse, flinke til det de gjør og jobber hele tiden for å bli enda bedre. Vi har et sterkt fagmiljø, både redaksjonelt og markedsmessig som vil gi deg den støtten du trenger. 

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til salgs- og markedssjef Lars Mausethagen på e-post: lars.mausethagen@fagbokforlaget.no  eller mobil 97 55 48 20.

Søknad og cv sendes til  jobb@vigmostadbjorke.no  snarest. Søknadene vil bli behandlet fortløpende.

Frist 9. juni.