Elevtegninger: Lunner barneskole

Tegnet av Aksel, 1A.

Tegnet av Aksel, 1A.

Noe av det elevene liker best med Ordriket, er alle de ulike karakterene de møter i nabolaget Snippen. Gjennom bøkene blir vi kjent med Sam, Ina og vennene deres, og blir med dem på store og små eventyr. De ulike illustratørene har alle tolket karakterene på sin måte, og vi synes det er like gøy hver gang vi får se stadig flere varianterer av gjengen fra Snippen. Aller finest er elevenes tolkninger, som vi alltid blir like imponerte av.

Nå har elevene i 1A ved Lunner barneskole sendt oss mange fine tegninger med små fortellinger, som alle er inspirert av Ordriket. Oppgaven de fikk fra lærer Hanne var å velge den personen i Snippen de likte best, og lage en tekst og tegning som viste hvor personen skulle, eller hva de skulle gjøre. Personen skulle dra et sted som begynte med samme bokstav som navnet sitt.

Vi er utrolig imponerte over de flotte og fantasirike tegningene elevene har laget. Her kan du se alle de fine bidragene vi har fått. Om du og din klasse ønsker å sende oss deres tolkning av karakterene i Ordriket. kan dere sende oss en mail på: marked@fagbokforlaget.no med emne “Ordriket”.