Hjelp, vi har mistet bokstavene våre!

Elevene får utdelt kart og forstørrelsesglass før oppdraget begynner.

Elevene får utdelt kart og forstørrelsesglass før oppdraget begynner.

Konkurranse: Bli med på bokstavjakt på boklageret

Vi ønsker å invitere elever og lærere til å bli med på bokstavoppdrag hos Fagbokforlaget i Bergen! Noen har stjålet en hel del bokstaver fra oss, og vi mistenker at de ligger gjemt på boklageret vårt. Men vi klarer ikke finne alle bokstavene. Derfor trenger vi hjelp fra noen som er vant til å jobbe fokusert med bokstaver.
Kan du og din klasse hjelpe oss?

Ordriket Bokstavoppdrag

Dato: 13. & 14. mai 2019

Tid: 11:30 - 13:30

Sted: Kanalveien 51, Bergen

Program:
11:30 - Velkommen
11:45 - Høytlesning: Bokstavoppdrag
12:00 - Bokstavjakt på lageret
12:30 - Fargelegging av bokstavene
12:50 - Boller og saft
13:15 - Diplom & avslutning


Vi trekker to skoleklasser på 1. og 2. trinn som får komme og bli med på bokstavjakt sammen med oss. Lærerne blir med for å veilede elevene, og etter jakten feirer vi med boller og saft. Alle elevene får utdelt forstørrelsesglass og kart til bruk i bokstavjakten, og klassen får også med seg alle bøkene i Ordriket Bokstavoppdrag når de reiser hjem.

Vil dere bli med?
For å delta må skolen din holde til i Bergensområdet. Vi dekker reiseutgifter inntil kr. 1500,- Vi trekker to vinnerklasser, og to som får trøstepremie. Lykke til, og velkommen til oss i Fagbokforlaget.


Konkurransen er nå avsluttet. Vi takker for alle påmeldinger!
Her kan du se trekningen av de heldige vinnerne.


Våren 2019 lanserer vi Ordriket Bokstavoppdrag, en serie bøker satt til Ordrikets litterære univers i Snippen. Bøkene handler om Sam og Ina, som har et detektivbyrå hvor de løser mysterier knyttet til bokstavene i alfabetet. Serien består av 29 ulike bøker, og passer best for elever i første og andre klasse på barnetrinnet. Du kan lese mer om bokstavoppdragene HER.