podcast_lytter_.jpg

Fire Nyttige podcaster for læreren

Podcaster er en god måte å få litt ekstra faglig input i en travel hverdag, og er lett å kombinere med daglige gjøremål.
Her er en liste over podcaster som kan være nyttige og interessante for deg som jobber med barn og utdanning.


 
 
 
Produsert av Både og.

Rekk opp hånda!

I hver episode møter vi engasjerte lærere og fagfolk som diskuterer skolens små og store utfordringer. Episodene varer i underkant av en time, og ledes av Janne Rønningen, Jørgen Moltubak og Martin Johannessen. Sistnevnte står også bak Lærerbloggen.

Produsert av Både Og.
Klikk her for å lytte på Spotify.
Klikk her for å lytte i nettleser.

 
 
 
laererrommet.jpg

Lærerrommet

Denne podcasten fra Utdanningsforbundet er laget spesielt for de som som jobber med (eller engasjerer seg) i barnehage, skole eller høyere utdanning. Episodene varer i omtrent en halvtime, og tar for seg aktuelle temaer fra utdanningssektoren.

Produsert av Utdanningsforbundet og Shaw Media.
Klikk her for å lytte på Spotify.
Klikk her for å lytte i nettleser.

 
 
 

Svingens barnebokverden

En helt egen podcast om barne- og ungdomslitteratur, laget av barnebokforfatter Arne Svingen. Her intervjuer Svingen to forfattere i hver episode, som varer i omtrent en time. I tillegg til gode samtaler om litteratur og bøker, får man også høre mye annet spennende om kultur for barn og unge.

Produsert av Arne Svingen.
Klikk her for å lytte i nettleser.

 
 
 

Foreldrerådet

En ærlig podcast om de vanskelige, fantastiske, irriterende, nydelige og utfordrende sidene ved å ha barn. Podcasten er rettet mot foreldre, men byr også på mye nyttig informasjon for lærere. Med Thea Klingenberg og gjester fra relevante fagfelt.

Produsert av Rubicon.
Klikk her for å lytte på Spotify.
Klikk her for å lytte i nettleser.

 
 

Ønsker du flere tips og faglig påfyll? Følg oss gjerne på Facebook!